Diensten

Onze dienstverlening is enorm divers

Wij specialiseren in (online)marketing, evenementensupport en meer.marketing
Zo werken wij nauw samen met diverse top leveranciers en hebben een uitgebreid partner bestand. Door deze fundering en ons vakkundige team, bieden wij u veel disciplines, waaronder:

(Online)Marketing
Van probleem naar oplossing. Veel marketingstrategieën bieden de helpende hand voor uw product of aangeboden diensten. Graag brainstormen wij, om zo met een unieke strategie de markt te penetreren met uw aanbod.  Ook zijn wij dagelijks bezig met internet en vindbaarheid. Wat heeft u immers aan een website die nergens in de zoekmachines voorkomt? Kortom, goede SEO is in de huidige digitale tijden, van groot belang.

Support (live of op afstand)
Wij leveren support in persoon, maar ook op afstand. Hoe werkt dat dan? Eenvoudig, wij kunnen u ondersteunen of zelfs taken overnemen op het gebied van internet, evenementen en veel andere zaken. Ook kunnen wij een probleem oplossen op afstand, bijvoorbeeld in uw website. Denkt u dan aan updates, SEO bijwerken of implementeren of in uw webshop producten invoegen. Hiervoor hoeven wij niet ter plaatse te zijn.

Advies
Wij adviseren graag over (vervolg)opleidingen, zowel aan particulieren als bedrijven, en over aanschaf en/of vervanging van computer apparatuur.Diensten

Wat houdt u nog tegen? Neem gerust contact met ons op!